22.2.2015

HETA 2015 – Hevostaitoa Sydämellä


Milloin seuraava HETA-hevostaitotapahtuma järjestetään?
 
Tämän kysymyksen on moni esittänyt meille I.H.Ahaa ry:n jäsenille heinäkuun 2012 jälkeen. Palaute, jota olemme saaneet vuosien 2010 ja 2012 tapahtumista, sai meidät tarttumaan haasteeseen ja aloittamaan HETA 2015 -tapahtuman järjestelyt, joiden etenemistä voit seurata tästä blogista. Kiitos Teille osallistumisesta, palautteesta ja kannustuksesta!

On käynyt selväksi, että tapahtumalle on yhä tarvetta! Ajatuksena tänäkin vuonna on tuoda yhteen taitavia hevostaidon osaajia sekä katsojia, jotka ehkä tarvitsevat ideoita tai apua siihen, miten ratkaista hevoseen liittyviä pulmia ja kysymyksiä. HETA 2015 jatkaa siis edeltäjiensä jalanjäljissä ja kuitenkin uudistuen. Aiomme tehdä heinäkuun ensimmäisestä viikonlopusta 4. - 5.7.2015. kaikille osallistujille ihanan mielenkiintoisen ja pontevan inspiroivan!

Kaiken touhun ja toiminnan keskellä toivon meidän kaikkien muistavan, ettei hevonen muistele menneitä tai suunnittele tulevaa. Sille on tärkeintä, miltä juuri nyt tuntuu. Tehdään yhdessä vuoden 2015 HETA:sta hetki, joka tuo meille kaikille uteliaisuutta ja uskallusta kokeilla ja kokea Hevostaitoa Sydämellä!

Rauni Andersson
I.H.Ahaa ry:n puheenjohtaja ja HETA-tiimin vetäjä