17.6.2015

HETA-kirpputorilla tavara vaihtaa omistajaa

HETA-tapahtumien yhteydessä järjestetään aikaisempien vuosien mukaisesti hevostarvikkeiden kirpputori, joka on ollut todella suosittu sekä tavaraa tuovien ja niitä ostavien keskuudessa. Kirpputorilla järjestäjän puolesta toimivat henkilöt hoitavat tarvikkeiden myynnin puolestasi sillä aikaa kuin itse nautit tapahtumasta ja rentoudut!

Kauppa on käynyt sujuvasti ja kirpparikävijät ovat olleet erittäin tyytyväisiä! Kirpputorille hevostarvikkeita voivat tuoda myyntiin vain HETAn pääsylipun ostaneet henkilöt. Tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää! Keskimäärin yksi tavarantuoja on ollut myymässä n. 10 tarviketta, mutta myös 1-2 tarvikkeen erät ovat olleet tavallista. Toisaalta jokunen myyjä on tuonut mukanaan useamman säkillisen varusteita ja tarvikkeita. Tarvikkeiden joukossa on ollut sekä hevosen tarvikkeita että ihmisten varusteita, joita myydään käteiskaupalla. Ota siis mukaan riittävästi käteistä rahaa, sillä pankki- ja luottokortit eivät ole käytössä kirppiksellä.

Mitä on hyvä huomioida ennakolta ja paikan päällä?
  • Lataa myyntiluettelo ja hintalaput kotisivuilta: http://www.hevostaito.fi -> Kirppis
  • Listaa tuotteesi henkilökohtaiseen myyntiluetteloon.
  • Rastita myyntiluettelosta myyntipäivä / -päivät.
  • Liitä tarvikkeisiin hintalappu, johon merkitset nimesi ja jos arvokkaammasta tuotteesta kyse, myös puhelinnumerosi mahdollisia tiedusteluja varten.
  • Tuo tarvikkeet aamulla myyntiin ja hae myynnin tuotto sekä myymättä jääneet tuotteet pois tapahtuman loppuun mennessä.
  • Jokainen myyjä lupautuu lahjoittamaan myynnistään 10 % Ylopistollisen hevossairaalan maneesihankkeeseen.
  • Voit myös lahjoittaa tavaraa myytäväksi, jolloin koko myyntihinta menee HETA-tapahtuman hyväntekeväisyyskohteen tukemiseen. Kirjoita silloin myyntiluetteloon ja hintalappuun nimen kohdalle ”lahjoitus”.
  • Tuothan tavarasi myyntiin puhtaina ja hyväkuntoisina!
Ilmoita hyvissä ajoin, jos tuot yli 20 kirppistavaraa myyntiin:
Minnaliisa Luukkonen, hetakirppari@gmail.com, viimeistään ke 1.7.2015. Pienemmät erät voit tuoda ilman ennakkoilmoitusta suoraan myyntipöytään lauantai- tai sunnuntai-aamuna. Mikäli olet paikalla molempina päivinä, sinun ei tarvitse noutaa tavaroita välillä pois, kirppistavaroille löytyy yöksi säilytyspaikka.


Tiedustelut: hetakirppari@gmail.com